Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Laboratorní cvičení z fyzikální chemie (KCH / LFCH)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / LFCH - Laboratorní cvičení z fyzikální chemie, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

FÁZOVÉ ROVNOVÁHYStanovení rozdělovacího koeficientu.Fázový diagram třísložkového systému.FYZIKÁLNÍ CHEMIE POVRCHŮAdsorpce na aktivní uhlí.TERMODYNAMICKÉ VLASTNOSTI HOMOGENNÍCH SMĚSÍStanovení dodatkového objemu.REAKČNÍ KINETIKAUrčení reakčního řádu.ELEKTROCHEMIEMěření elektrické vodivosti.Student absolvuje v průběhu semestru všechny uvedené úlohy.

Získané způsobilosti

Studenti jsou schopni: - samostatně pracovat podle pracovních návodů, - aplikovat teoretické poznatky z fyzikální chemie na praktické úlohy v laboratoři, - analyzovat naměřená data, - zpracovat protokol z laboratorního cvičení, - formulovat a shrnout závěry plynoucí z experimentální činnosti.

Literatura

Šobr, Josef. Návody pro laboratorní cvičení z fyzikální chemie. 5. přepracované vyd. Praha : Vydavatelství VŠCHT, 1998. ISBN 80-7080-289-8.

Požadavky

Úspěšné absolvování všech laboratorních prací včetně vypracování protokolů z jednotlivých úloh.

Garant

Mgr. Jitka Štrofová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jitka Štrofová, Ph.D.