Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe (KCH / PPS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / PPS - Pedagogická praxe, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student odučí 10 vyučovacích hodin. Přípravy na každou hodinu konzultuje předem před výstupem s vedoucím učitelem. Po každé odučené hodině učitel provede se studentem podrobný rozbor jeho výstupu s ohodnocením jednotlivých částí hodiny.

Získané způsobilosti

Student je schopen připravit si samostatně náplň práce na jakékoli téma z probírané látky v chemii na SŠ. Podle přípravy, kterou si vypracuje, je schopen vést hodinu. Ve vyučovacím procesu využívá všech znalostí a dovedností, které si osvojil v době studia FPE. Kromě odborných poznatků z chemických předmětů aplikuje rovněž poznatky z pedagogiky, psychologie a didaktiky.

Požadavky

Student předloží k zápočtu: Vyplněný tiskopis o průběhu PP s hodnocením uvádějícího učitele Přípravy na každou vyučovací hodinu Rozbor nejméně 3 náslechových hodin u jiného praktikujícího studenta chemie (třeba i z jiné školy) popř. některého učitele chemie na škole, kde student praktikuje.

Garant

Mgr. Milan Klečka, Ph.D.