Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Akordeon 3 (KHK / HOA3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHK / HOA3 - Akordeon 3, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Interpretace koncertů soudobých zahraničních autorů, skladeb psaných pro ruský bajan a práce na koncertech pro akordeon a symfonický orchestr. Např.: J. Bažant: Capriccio pro akordeon a symfonický orchestr, J. Klusák: Reinkarnace pro dva akordeon a symfonický orchestr, A. Devátý: Koncert pro dva akordeony a symfonický orchestr, P. Fiala: Koncert pro akordeon a orchestr, P. Creton: Koncert pro akord. a symfonický orchestr., N.Čajkin: Koncert pro bajan a symfonický orchestr., J.Z. Bartoš: Koncert pro akordeon a symfonický orchestr. Příprava absolventského koncertu, sólové skladby a komorní skladby v trvání min. 60 minut.

Získané způsobilosti

V průběhu semestru student dosáhne zvládnutí určitého obsahu látky dle výběru vyučujícího.

Požadavky

Příprava závěrečného absolventského koncertu - minimálně půlrecitál, v dramaturgii výběr skladeb různých slohů a stylů, uplatnění akordeonu ve hře sólové i komorní. hudebniny dle zadání vyučujícího

Garant

Doc. MgA. Jiří Bezděk, Ph.D.