Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Komorní hra 2 (KHK / KHA2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHK / KHA2 - Komorní hra 2, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Nastudování např.:B.M. Černohorský: Toccata C dur, Fuga a moll, J. Ceremuga: Čtyři obrázky pro klarinet a akord., P. Blatný: Diskuse pro housle, kytaru a akordeon, J. Feld: Duo pro dva akordeony, P. Fiala: Capriccio pro housle a akordeon, J. Bažant: Musica serena pro kytaru a akord., E. Hlobil: Intermezzo per due accordione. J. Matys: Koncertantní kus pro dva akordeony, R. Smetana: Suita pro dva akordeony, V. Trojan: Tarantella pro dva akordeony atd. Úprava některé z klasických skladeb pro komorní hru.

Získané způsobilosti

Rozvinutí dovedností v komorní hře a samostatná tvorba úpravy skladby z klasického období pro komorní soubor.

Literatura

Komorní skladby soudobých autorů a transkripce vhodných skladeb klasických autorů. Chamber compositions of contemporary authors and the transcriptions of appropriate classical authors´compositions.

Požadavky

Koncertní provedení některé z nastudovaných komorních skladeb. Předložení návrhu úpravy některé z klasických skladeb pro komorní akordeonový soubor.

Garant

Doc. MgA. Jiří Bezděk, Ph.D.