Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe - akordeon 1 (KHK / PPA1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHK / PPA1 - Pedagogická praxe - akordeon 1, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Aplikace poznatků z metodiky a didaktiky hlavního oboru v praktické výuce. Pravidelná semestrální práce na odpovídajícím hudebním pracovišti, s nímž katedra HK uzavře příslušnou dohodu o spolupráci(ZUŠ, konzervatoř).

Získané způsobilosti

Postihne problematiku výuky hry na akordeon na ZUŠ z praktické roviny a získá základní zkušenosti v uvedeném odvětví hudebně vzdělávacího procesu. Nalezne řešení konkrétního technického a výrazového úkolu při nácviku skladby se žákem, kterému uvedené řešení se správnou metodickou posloupností předá.

Literatura

Učební osnovy a aktuální metodické příručky pro ZUŠ - akordeon, 1. cyklus.

Požadavky

Posluchači oboru vyučují jiné posluchače, převážně studjící 1. st. ZŠ, ve hře na akordeon pod dohledem vyučujícího hlavního oboru - hlavního metodika na katedře. Obsahem hodin je nácvik písní a jejich doprovodu. Souhrn dovedností získaných v předešlých semestrech.

Garant

Doc. MgA. Jiří Bezděk, Ph.D.