Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technická dokumentace pro učitele B (KMT / GKOB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMT / GKOB - Technická dokumentace pro učitele B, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Význam a poslání předmětuZobrazování a kótování závitů, šroubů, matic a šroubových spojůKreslení a kótování rozebíratelných spojů - spojovacích čepů, kolíků, klínů, per a závlačekKreslení a kótování nerozebíratelných spojů (nýtovaných a svařovaných)Kreslení a kótování hřídelí, ložisek a těsněníKreslení a kótování ozubených řetězových kol a pružinElektrotechnické výkresyHydraulická a mechanická schémataVýkresová dokumentace ve stavebnictvíVýkresy ve dřevozpracujícím průmysluReprografieModerní směry ve vývoji grafické komunikace

Získané způsobilosti

Student zvládne základní metody zobrazování ve vybraných technických oborech. Získá obecný přehled o grafické komunikaci a je schopen jej aplikovat v realizovaných výukových projektech.

Literatura

Třeštík, Boleslav; Šťastný, Jiří. Manuál technické dokumentace. 4. upr. vyd. České Budějovice : Kopp, 2001. ISBN 80-7232-137-4.CADy Junior. Čítanka výkresů ve stavebnictví. 2., dopl. vyd., upr. dotisk. Praha : Sobotáles, 1999. ISBN 80-85920-15-8.On-line katalogy knihoven. Drastík, F. Technické kreslení pro SPŠ strojnické. Leinveber, Jan. Technické kreslení pro SPŠ strojnické. 1. vyd., v Scientii. Praha : Scientia, 1995. ISBN 80-7183-005-4.

Požadavky

Vypracování 8 rysů podle zadání. Zpracování 8 písemných testů - min. 75% úspěšnost, absolvování písemné a ústní části zkoušky.

Garant

Ing. Jindřich Korytář

Vyučující

Ing. Jindřich KorytářIng. Jindřich Korytář