Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná předmětová praxe SŠ (KMT / PPSŠ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMT / PPSŠ - Průběžná předmětová praxe SŠ, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student absolvuje 3 náslechové hodiny s následným rozborem. Dále student absolvuje 11hod samostatných výstupů ve skupině odborných předmětů v různých ročnících na SŠ /SOU/ s následným rozborem. Vyhodnocení pedagogické praxe.

Získané způsobilosti

Student je schopnost analyzovat konkrétní výukový proces a jeho jednotlivé aspekty. Porozumí plánování vyučovacího procesu v hodině, volbě metod, forem a prostředků výuky.Student dokáže vést vyučovací proces ve spolupráci s učitelem praxe.

Literatura

Kol. Pedagogická praxe - metodické pokyny. Plzeň, 2007. ISBN 978-80-7043-590-8.Turek, Ivan. Didaktika technických predmetov. 1. vyd. Bratislava : Slovenské pedagogické nakladatelstvo, 1987. Mošna, František. Didaktika základů techniky : Určeno pro posl. fak. pedag. Část 1. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1990. ISBN 80-7066-271-9.Osnovy, učebnice, metodické příručky pro SŠ a SOU.

Požadavky

Vypracování písemných příprav na vyučování a záznamu z náslechů. Student předloží písemný rozbor pedagogických výstupů a celkové hodnocení pedagogické praxe, které zpracuje škola praxe.

Garant

PaedDr. Petr Mach, CSc.