Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Školní praktika B (KMT / SPRB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMT / SPRB - Školní praktika B, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vstupní školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Zadání semestrální práce.Člověk a svět práce na ZŠNářadí a náčiní.Dřevo. Prkna, hranoly. Podélný řez, příčný řez. rovnání, dělení.Spojování částí, lepidla.Broušení dřeva, barvy, ředidla, štětce, nátěry.Výrobky ze dřeva, kůže, vosku, kovu, drátu a dalších i přírodních materiálů.Návrh, zobrazení zvoleného výrobku..Realizace vlastního výrobkuTechnický popis výrobku.

Získané způsobilosti

Student získal znalosti a praktické dovednosti vyučovaných technik a je schopen je aplikovat ve své vlastní výuce směřující k rozvoji kreativity a manuální zručnosti.

Literatura

Honzíková, Jarmila. Netradičně v pracovní výchově. 1. vyd. Plzeň : Krajské centrum vzdělávání a Jazyková škola, 2005. ISBN 80-7020-149-5.Vlásek, Evžen. Drobná domovní údržba. 1. vyd. Plzeň : Vydavatelství Západočeské univerzity, 1998. ISBN 80-7082-465-4.Mošna, František. Didaktika technické výchovy : Skripta pro posl. pedag. fakulty Univ. Karlovy. 1. vyd. Praha : Karolinum, 1992. ISBN 80-7066-608-0.učebnice předmětu " Praktické činnosti" na ZŠ.

Požadavky

Absolvovat vstupní školení Bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.Vypracování seminární práce dle stanovených požadavků

Garant

Doc. Ing. Petr Hrubý, CSc.