Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodika vědecké práce (KNJ / 9MVED)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJ / 9MVED - Metodika vědecké práce, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základní poučení o metodách vědecké práce a technice filologické práce. Orientace v bibliografiích, výpisky literatury, exerpce jazykového materiálu, třídění a hodnocení excerpt, experiment v lingvodidaktice, uplatnéní statických metod, formální náležitosti bakalářské práce.

Literatura

Diplomová práce příležitost k seberealizaci : Metodologické předpoklady zpracování odborné písemné práce. Brno : CERM, 1994. ISBN 80-85867-59-1.Informace o studiu : akademický rok 2004/2005. Plzeň : Západočeská univerzita, 2004. Skalková, Jarmila. Úvod do metodologie a metod pedagogického výzkumu. 2. dopln. vyd. Praha : SPN, 1985. Klimeš, Lumír. Úvod do vědecké práce v jazykovědné bohemistice : se zvláštním zřetelem k tvorbě diplomových prací a prací pro SVOČ [studentská věd. a odb. činnost] : určeno stud. 4. a 5. roč. učitelství VVP [všeobec. vzdělávacích předmětů]. 1. vyd. Plzeň : Pedagogická fakulta, 1983. Mašek, Jan. Videotechnika ve výuce : Určeno stud. 3. roč. UVVP a bakalářského studia. Díl 1. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, 1993. ISBN 80-7043-067-2.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích. Vypracování projektu bakalářské práce.

Garant

PhDr. Jarmila Wagnerová, CSc.