Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina v praxi (KNJ / NJPX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJ / NJPX - Němčina v praxi, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student dostane na počátku studia k dispozici seznam možných akcí, aktivit (např. autorská čtení, exkurze, letní jazyková škola, studijní pobyt, práce v zahraničí, praktika, workshopy) s příslušným bodovým ohodnocením. Účastí na těchto akcích sbírá v průběhu studia body. Úkolem studenta je dosáhnout během prvních pěti semestrů bodového limitu, čímž získá nárok na zápočet. Student si může najít a zajistit podobnou činnost sám, nebo vybrat ze spektra doporučení, nabídek katedry.

Získané způsobilosti

Studenti jsou schopni:- domluvit se v každodenní situaci v německém či rakouském prostředí- používat německý jazyk přirozeně a plynule- použít v dané situaci příslušnou stylistickou rovinu jazyka- používat přirozeně běžné obraty a moderní formy jazyka- spolupracovat s německými a rakouskými institucemi, úřady apod.- zhodnotit specifika života v německém a rakouském prostředí

Literatura

Podle doporučení vyučujícího. What the tutor recommends.

Požadavky

Získání příslušného počtu bodů účastí na konkrétních akcích, které poskytují kontakt s německým/rakouským prostředím (autorská čtení, exkurze, letní jazyková škola, praktika, studijní pobyt, práce v zahraničí, workshopy apod.).

Garant

Dr. phil. Michaela Voltrová

Vyučující

Dr. phil. Michaela Voltrová