Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Monitorování a evaluace preventivních pr (KPG / 9MEP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPG / 9MEP - Monitorování a evaluace preventivních pr, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Monitorovací schéma školyMetody shromažďování informací pro proces monitorování a evaluaceJak pracovat s informacemi a daty z monitorovacího a evaluačního procesuTypy monitorovacích a evaluačních dotazníků

Literatura

Kalina, Kamil. Drogy a drogové závislosti. 1 : mezioborový přístup. Praha : Úřad vlády České republiky, 2003. ISBN 80-86734-05-6.Zákon č. 109/2002 Sb., o výkonu ústavní výchovy nebo ochranné výchovy ve školských zařízeních a o preventivně výchovné péči ve školských zařízeních, ve znění pozdějších předpisů. Zákon č. 218/2003 Sb., o odpovědnosti mládeže za protiprávní činy a o soudnictví ve věcech mládeže a o změně některých zákonů (zákon o soudnictví ve věcech mládeže). Zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Zákon č.167/1998 Sb., o návykových látkách.

Požadavky

seminární práce - modelová evaluace programu

Garant

Doc. PaedDr. Marie Kocurová, Ph.D.