Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Systém primární prevence ve školství (KPG / CSPPŠ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPG / CSPPŠ - Systém primární prevence ve školství, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Strategie primární prevence na národní, krajské a regionální úrovni. Role krajského koordinátora prevence ve školství a okresního metodika preventivních aktivit. Síť pracovišť poskytujících preventivní, poradenské a léčebné služby orientované na rizikové chování. Úloha policie v prevenci, orgánů sociálně právní ochrany dětí, probační služba, soudy.

Literatura

Kalina, Kamil. Drogy a drogové závislosti. 1 : mezioborový přístup. Praha : Úřad vlády České republiky, 2003. ISBN 80-86734-05-6.Falář, Josef. Dynamika drogové scény a sociálního klimatu dětí a mládeže - 2. díl. 2004. Falář, Josef. Dynamika drogové scény a sociálního klimatu dětí a mládeže 1997-2000 : výsledky žáků základních a zvláštních škol studentů civilních a vojenských středních škol. Brno : Ústav psychologického poradenství a diagnostiky, 2003. ISBN 80-86568-16-4.POKORNÝ, V. A KOL. Patologické závislosti. 1. vyd.,, 2002. BARTÁK, J. Základní kniha lektora / trenéra. Praha : Votobia, 2003. ISBN 80-7220-158-1.

Požadavky

Zmapování pomáhajících institucí v místě působnosti. Příprava jednoho učebního bloku zaměřeného na primární prevenci s žáky

Garant

Mgr. Renata Vordová