Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tvorba projektů (KPS / 9TVOP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPS / 9TVOP - Tvorba projektů, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Význam a využití sociálně psychologických výcviků v edukačním procesu.Formy a metody sociálně psychologických výcviků.Tvorba a nácvik řízení jednotlivých druhů technik sociálně psychologických výcviků: "Icebreakers", "Warm-Ups", "De-inhibitors", "Trust building activities", "Communication Games", "Team building activities", "Outdoor".Druhy reflexí technik sociálně psychologických výcviků.Základní kritéria a pravidla tvorby projektů.

Literatura

VALENTA, J. Dramatická výchova a sociálně psychologický výcvik : srovnání systémů. Praha : ISV nakladatelství, 1999. ISBN 80-85866-40-4.SEDLÁK, J. Metody aktivního sociálního učení : Určeno pro posl. fak. filozof. a pro postgraduální stud. absolventů. Praha : SPN, 1985. HERMOCHOVÁ, S. Sociálně psychologický výcvik II. Praha, UK 1988, 1999.

Požadavky

Seminární práce - tvorba a obhajoba didaktického projektu pro výuku či intervenci.

Garant

PhDr. Mgr. Michal Svoboda, Ph.D.