Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 1 (KRF / DSF1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRF / DSF1 - Diplomový seminář 1, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Metody vědecké práce a techniky filologické práce. Orientace v bibliografii, excerpce materiálu, třídění a hodnocení excerpt, pedagogický výzkum a využití statistických metod.

Získané způsobilosti

Student se dovede orientovat v metodách vědecké práce, je schopen analyzovat filologický problém, literární text apod. a dovede následně provést syntézu. Umí excerpovat materiál a orientovat se v bibliografii a samostatně zpracovat diplomové téma.

Literatura

Česká norma ČSN ISO 690 (O1 0197). ČSN EN ISO 690 (01 0197) Bibliografické citace obsah, forma a struktura. Praha : Český normalizační institut, 1996. Řád státních zkoušek. Pedagogická fakulta ZČU Plzeň, 199. Šmilauer, Vladimír. Technika filologické práce. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1958. Klimeš, Lumír. Úvod do vědecké práce v jazykovědné bohemistice : se zvláštním zřetelem k tvorbě diplomových prací a prací pro SVOČ [studentská věd. a odb. činnost] : určeno stud. 4. a 5. roč. učitelství VVP [všeobec. vzdělávacích předmětů]. 1. vyd. Plzeň : Pedagogická fakulta, 1983.

Požadavky

Seminární práce, referát o vlastní diplomové práci. Zvládnutí základních znalostí o francouzské lingvistice, frankofonní literatuře, frankofonii a didaktice francouzštiny (podle zaměření DP).

Garant

PhDr. Antonín Vondráček, CSc.