Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 2 (KRF / DSF2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRF / DSF2 - Diplomový seminář 2, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz navazuje na DSF1. Formální zpracování vědecké práce podle současných norem na PC, získávání dat v elektronické podobě a jejich zpracování.

Získané způsobilosti

Student se dovede orientovat v metodách vědecké práce, je schopen analyzovat filologický problém, literární text apod. a dovede následně provést syntézu. Umí excerpovat materiál a orientovat se v bibliografii a samostatně zpracovat diplomové téma.

Literatura

Česká norma ČSN ISO 690 (O1 0197). ČSN EN ISO 690 (01 0197) Bibliografické citace obsah, forma a struktura. Praha : Český normalizační institut, 1996. Diplomová práce příležitost k seberealizaci : Metodologické předpoklady zpracování odborné písemné práce. Brno : CERM, 1994. ISBN 80-85867-59-1.Eco, Umberto. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc : Votobia, 1997. ISBN 80-7198-173-7.Řád státních zkoušek. Pedagogická fakulta ZČU Plzeň, 1996. Šmilauer, Vladimír. Technika filologické práce. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1958. Klimeš, Lumír. Úvod do vědecké práce v jazykovědné bohemistice : se zvláštním zřetelem k tvorbě diplomových prací a prací pro SVOČ [studentská věd. a odb. činnost] : určeno stud. 4. a 5. roč. učitelství VVP [všeobec. vzdělávacích předmětů]. 1. vyd. Plzeň : Pedagogická fakulta, 1983.

Požadavky

Seminární práce, referát o vlastní diplomové práci.

Garant

PhDr. Antonín Vondráček, CSc.