Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Příprava na ped. praxi - "Mikrovýstupy" (KRF / PPPR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRF / PPPR - Příprava na ped. praxi - "Mikrovýstupy", Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsah: rozbory videozáznamů vyučovacích hodin. Mikrovýstupy posluchačů s následným společným rozborem zaměřeným na vybrané prvky vyučované sekvence.Cíl: umět podat a přijmout zpětnou vazbu ve studijní skupině; zvládnout obecné modely komunikace v určité didaktické situaci. Podpořit schopnost sebereflexe jako základního předpokladu vlastního profesního růstu.

Získané způsobilosti

Student zvládá podat a přijmout zpětnou vazbu ve studijní skupině. Dokáže připravit a realizovat mikrovýstupy na seminářích. zvládne jejich didaktický rozbor.

Literatura

Časopisy. Cizí jazyky. Hendrich, Josef. Didaktika cizích jazyků : Celost. vysokošk. učebnice pro stud. filozof. a pedagog. fakult. 1. vyd. Praha : SPN, 1988. Šperlová, Miroslava. Metodické poznámky k vyučování ruskému jazyku. 1. vyd. Plzeň : Pedagogická fakulta Západočeské univerzity, 1996. ISBN 80-7082-254-6.Žofková, H. a kol. Pojechali 1,2. Praha, SPL-Práce, 2002. Jelínek, Stanislav. Raduga po-novomu 1,2 : ruština pro základní a střední školy . Plzeň : Fraus, 2007. ISBN 80-85784-70-X.Russkij jazyk za rubežom. Mojžíšek, Lubomír. Vyučovací metody. 3., upravené vyd. Praha : SPN, 1988.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích; příprava a provedení vyučovací sekvence.

Garant

Mgr. Michaela Pešková, Ph.D.