Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Herní rozvoj motorických schopností (KTV / 9RMS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / 9RMS - Herní rozvoj motorických schopností, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Zjišťování aktuálního stavu motorických schopností.2. Možnosti rozvoje schopností hrou i soutěživou formou-v tradičním i netradičním prostředí.3. Možnosti rozvoje schopností hrou i soutěživou formou za pomoci nářadí a náčiní.4. Rozvoj kondičních i koordinačních schopností (kolektivně, skupinově, individuálně).5. Cvičení na stanovištích, kruhový provoz.6. Překážkové dráhy.

Získané způsobilosti

Student stavoví stav motorických schopností, aplikuju vhodnou aktivitu, především motivující herní formu, pro jejich rozvoj. Vymezí pojmy cvičení na stanovištích, kruhový provoz a překážkové dráhy a navrhne jejich vhodnou podobu pro předem stanovený cíl.

Literatura

Rubáš, K. Pohybové hry. Plzeň : Vydavatelství Západočeské univerzity, 1997. ISBN 80-7082-371-2.Rubáš, Karel. Sportovní příprava. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, 1996. ISBN 80-7082-294-5.Bursová, Marta; Rubáš, Karel. Základy teorie tělesných cvičení. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, 2001. ISBN 80-7082-822-6.

Požadavky

Seminární práce,výstupy, závěrečný test teoretických znalostí

Garant

PaedDr. Karel Rubáš, CSc.