Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diagnostika pohybového výkonu (KTV / DPV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / DPV - Diagnostika pohybového výkonu, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Pohybový výkon.2. Pohybová výkonnost.3. Metody zjišťování úrovně pohybového výkonu.4. Evaluace pohybového výkonu.5. Možnosti záznamu zjištěných dat.

Získané způsobilosti

Student aplikuje znalosti z oboru zdravotně-orientovaná zdatnost, má ucelený přehled o způsobech hodnocení pohybového výkonu a výkonnosti. Na základě získaných dat dokáže prakticky reagovat. Využívá moderní metody diagnostiky pohybového výkonu a způsoby záznamu.

Literatura

Riegerová, Jarmila. Diagnostika pohybového systému : metody vyšetření, primární prevence, prostředky pohybové terapie. Olomouc : Univerzita Palackého, 2000. ISBN 80-244-0212-2.Tichý, Miroslav. Funkční diagnostika pohybového aparátu. Vyd. 2., V Tritonu přeprac. a dopl. vyd. 1. Praha : Triton, 2000. ISBN 80-7254-022-X.Dýrová, J., Lepková, J. Kardiofitness: vytrvalostní trénink v každém věku. Praha : Grada, 2008. ISBN 978-80-247-2273-3.Měkota, Karel; Blahuš, Petr. Motorické testy v tělesné výchově : Příručka pro posl. stud. oboru tělesná výchova a sport. 1. vyd. Praha : SPN, 1983.

Požadavky

Vypracování seminární prace v cizím jazyce a její prezentace v cizím jazyce. S plnění průběžného testu na 70% a souhrnného testu na 75%.