Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kurz TV praxe (KTV / PRX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / PRX - Kurz TV praxe, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Aktivní praktická pedagogická, didaktická a metodická činnost v různých mimoškolních pohybových aktivitách pod odborným vedením v průběhu celého semestru.

Získané způsobilosti

Student aplikuje získané vědomosti s dovednosti do samostatných praktických pedagogických činností, sestaví vlastní tréninkový nebo cvičební plán, který následně realizuje v praxi. Samostatně organizuje tréninkovou nebo cvičební jednotku. Vysvětlí a demonstruje cvičencům průběh pohybových činností a předá zpětnovazební informace. Zhodnotí cvičební nebo tréninkovou jednotku a provede autoevaluaci.

Literatura

Odborná literatura podle vybrané pohybově rekreační aktivity.

Požadavky

1. Aktivní pedagogické vedení tréninkových nebo cvičebních jednotek v rozsahu minimálně 13 hodin.2. Zpracování semestrální práce - sestavení a realizace tréninkového nebo cvičebního plánu.3. Zpracování minimálně 13 písemných příprav na tréninkovou nebo cvičební jednotku.4. Doložení své pedagogické činnosti potvrzením od zastřešující organizace.

Garant

Mgr. Ilona Kolovská

Vyučující

Mgr. Petra BrejchováMgr. Ilona Kolovská