Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce 1 (KVK / BAP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVK / BAP1 - Bakalářská práce 1, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Bakalářská práce je výstupním projektem bakalářského studijního programu, je nutnoupodmínkou pro vykonání státní bakalářské zkoušky v příslušném studijním oboru. Student si volí jedno z témat vypsaných katedrou či své téma, které schválí školitel, katedra rovněž stanovuje harmonogram práce. Školitel zadává studentovi podrobné pokyny k vypracování bakalářské práce.

Získané způsobilosti

Student je schopen1. pracovat s odbornou literaturou, užívat poznámkový aparát, správně citovat zdroje,2. formulovat cíle a hypotézy,3. správně strukturovat bakalářskou práci,4. správně formulovat závěry,5. obhájit práci před komisí

Literatura

Dle doporučení vedoucího bakalářské práce.

Požadavky

Předpokladem pro získání zápočtu je:1/ účast na úvodním semináři - termín bude upřesněn 2/ vypracování harmonogramu práce na bakalářském úkolu včetně orientačního počtu a termínů konzultací (minimum jsou 4 konzultace, pokud vedoucí práce nestanoví vyšší počet konzultací - viz upřesněné požadavky za jednotlivé vedoucí práce níže)3/ dodržení harmonogramu s maximální tolerancí 14dnů.Počet povinných konzultací může být vedoucím práce zvýšen, pokud si to vyžádá průběh řešení úkolu.Textová část kvalifikační práce bude obsahovat:1) část zaměřenou na výchovu a vzdělání návrhy možnosti využití tématu BP v oblasti edukace2) analýzu uplatněných obrazných prostředků v tvůrčím procesu a ve výsledné výtvarné práci v umělecko - historickém kontextu a ve vztahu k zvolenému tématu BP. Specifikace požadavků některých vedoucích BP:Poláček Stanislav, MgA. et Mgr. Požadavky na studenta: není-li třeba jinak, - bude v pravidelných intervalech docházet na konzultace (absolvuje minimálně šest konzultací) na něž přijde připraven (zorientován v problematice a s myšlenkově jasně formulovanými východisky) - při každém setkání předloží několik návrhů řešení každého úkolu, výsledkem diskuse bude nosný výtvarný záměr před samostatnou realizací úkolu nebo kvantitativní posun ve vývoji závěrečné práce.Zikmundová Vladimíra, Ph.Dr., Ph.D.V průběhu semestru student absolvuje minimálně 4 konzultace s vedoucí práce nad obsahem bakalářské/diplomové práce. Tyto konzultace budou v semestru víceméně rovnoměrně rozloženy tak, aby byla zajištěna průběžná kontrola přípravy a dílčích výstupů. Na termínu konzultace se student domlouvá s vedoucí práce v dostatečném předstihu a pokud možno respektuje navržený čas (viz konzultační hodiny vyučující). Student bude od začátku práce aktivně propojovat praktické činnosti s jejich teoretickou reflexí, pokud je praktický výstup předmětem zpracování.

Garant

PhDr. Vladimíra Zikmundová, Ph.D.