Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Graždanskoe pravo 2 (KPO / DGP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPO / DGP2 - Graždanskoe pravo 2, Fakulta právnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Teoretické základy civilního procesu2. Organizace civilního procesu, účastníci řízení3. Sporné řízení4. Nesporné řízení5. Exekuce

Získané způsobilosti

Znalosti absolventa: Absolvent prokazuje znalosti systému civilního práva v Ruské federaci, včetně pojmů, institutů a realizace civilního práva a civilního procesu. Dále prokazuje znalosti vývojových tendencí v oboru civilního práva hmotného i procesního v dané právní oblasti. Dovednosti absolventa:Absolvent umí vést odbornou diskusi nad civilněprávními tématy v ruském jazyce s použitím příslušné odborné terminologie. Dovede pracovat tvůrčím způsobem s odbornou literaturou a dalšími zdroji v ruském jazyce. Dále umí zpracovat odborný text v ruském jazyce publikovatelné úrovně. Je schopen komparace české a příslušné zahraniční právní úpravy.

Literatura

Tumanova, L. V. a kol. Graždanskoje processualnoje pravo Rossiji. 5. vyd. Moskva: Juniti-Dana, 2013. ISBN 978-5-238-01942-0.Něčajev, V. I., Jarkov, V. V. Kommentarij k Graždanskomu processualnomu kodeksu Rossijskoj federacii. 3. vyd. Moskva: Norma-Infra-M, 2008. ISBN 978-5-468-00232-2.

Požadavky

Odborná práce o rozsahu minimálně 10 stran v ruském jazyce.

Garant

Doc. JUDr. Jan Pauly, CSc.