Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný článek 4 (KPO / DOČ4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPO / DOČ4 - Odborný článek 4, Fakulta právnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Stanoveno individuálně po dohodě se školitelem. Student se věnuje přípravě publikovatelného odborného článku podle pokynů školitele.

Získané způsobilosti

Znalosti absolventa:Absolvent prokazuje širokou, hlubokou a systematickou znalost metod a problémů právní vědecké a výzkumné práce a porozumění etickým aspektům vědecké a výzkumné práce. Tvůrčím způsobem využívá a rozvíjí právní vyjadřování v písemné formě prostřednictvím odborného vědeckého článku.Dovednosti absolventa: Absolvent využívá metody vědeckého výzkumu ke zpracování odborného vědeckého článku, odborné veřejnosti prezentuje výsledky vlastního výzkumu, je schopen samostatné tvůrčí práce, formuluje vlastní závěry, rozvíjí schopnosti v rámci komplexního zpracování dané dílčí problematiky formou odborného vědeckého článku.

Požadavky

Předložení publikovaného článku nebo jeho rukopisu spolu s potvrzením o přijetí k publikaci.

Garant

Doc. JUDr. Tomáš Dvořák, Ph.D.

Vyučující

Prof. JUDr. Miroslav Bělina, CSc.Doc. JUDr. Tomáš Dvořák, Ph.D.Prof. JUDr. Jan Hurdík, DrSc.Prof. JUDr. Jan Kříž, CSc.Doc. JUDr. Jan Pauly, CSc.Doc. JUDr. Jarmila Pavlátová, CSc.Prof. JUDr. Přemysl Raban, CSc.