Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný příspěvek 4 (KPO / DOP4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPO / DOP4 - Odborný příspěvek 4, Fakulta právnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Stanoveno individuálně po dohodě se školitelem. Student se věnuje přípravě a realizaci vystoupení na odborné konferenci či vědeckém semináři podle pokynů školitele.

Získané způsobilosti

Znalosti absolventa:Absolvent prokazuje široké, hluboké a systematické znalosti a porozumění odborným teoretickým debatám v oboru doktorské specializace na vnitrostátní i na mezinárodní úrovni.Dovednosti absolventa: Absolvent si osvojuje metody zpracování diskusních příspěvků pro odborné konference. Absolvent dovede využívat získané údaje z praxe a tvůrčím způsobem je zpracovávat, analyzovat, prezentovat a v případné diskusi je schopen obhájit dosažené závěry.

Požadavky

Písemná zpráva o průběhu akce.Potvrzení o účasti vystavené pořádající institucí.

Garant

Doc. JUDr. Tomáš Dvořák, Ph.D.

Vyučující

Prof. JUDr. Miroslav Bělina, CSc.Doc. JUDr. Tomáš Dvořák, Ph.D.Prof. JUDr. Jan Hurdík, DrSc.Prof. JUDr. Jan Kříž, CSc.Doc. JUDr. Jan Pauly, CSc.Doc. JUDr. Jarmila Pavlátová, CSc.Prof. JUDr. Přemysl Raban, CSc.