Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická činnost jednorázová 2 (KPO / DPČJ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPO / DPČJ2 - Pedagogická činnost jednorázová 2, Fakulta právnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Stanoveno individuálně po dohodě se školitelem. Student se věnuje přípravě a realizaci pedagogické činnosti podle pokynů školitele.

Získané způsobilosti

Znalosti absolventa:Absolvent prokazuje hluboké a systematické znalosti systému práva, včetně pojmů, teorií a metod tvorby, interpretace a realizace práva, které využívá v rámci pedagogické činnosti. Disponuje základními znalostmi o administraci i realizaci výuky. Absolvent uplatňuje vlastní znalosti a zkušenosti získané během studia v odborných předmětech.Dovednosti absolventa: Absolvent pod vedením školitele je schopen připravovat a realizovat jednorázovou výuku v rámci odborných přednášek a seminářů. Umí tvůrčím způsobem využívat a rozvíjet právní vyjadřování v ústní formě, je připraven řešit konkrétní situace vzniklé v rámci výuky a je schopen na ně adekvátním způsobem reagovat. Absolvent pedagogickou činností získá komunikativní dovednosti.

Požadavky

Jednorázové vedení semináře nebo přednášky.

Garant

Doc. JUDr. Tomáš Dvořák, Ph.D.

Vyučující

Prof. JUDr. Miroslav Bělina, CSc.Doc. JUDr. Tomáš Dvořák, Ph.D.Prof. JUDr. Jan Hurdík, DrSc.Prof. JUDr. Jan Kříž, CSc.Doc. JUDr. Jan Pauly, CSc.Doc. JUDr. Jarmila Pavlátová, CSc.Prof. JUDr. Přemysl Raban, CSc.