Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sepisování disertace 2 (KPO / DSD2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPO / DSD2 - Sepisování disertace 2, Fakulta právnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Stanoveno individuálně po dohodě se školitelem. Student se věnuje vlastní vědecké práci a konzultacím se školitelem směřujícím k sepsání disertační práce.

Získané způsobilosti

Znalosti absolventa:Absolvent prokazuje širokou, hlubokou a systematickou znalost metod a problémů právní vědecké a výzkumné práce a porozumění etickým aspektům vědecké a výzkumné práce. Absolvent tvůrčím způsobem využívá a rozvíjí právní vyjadřování v písemné formě.Dovednosti absolventa: Absolvent umí navrhovat a používat pokročilé právně výzkumné metody a postupy umožňující rozšiřování poznání v oblasti práva. Absolvent dovede rozvíjet a vyhodnocovat teorie a metody v oblasti doktorské specializace včetně analýzy a vyhodnocování mezioborových a meziodvětvových vazeb. Absolvent je schopen vytvářet nové myšlenky rozšiřující poznání a pojímání práva. Absolvent umí provádět pokročilou právní analýzu nejnovějších nebo nejkomplexnějších právních problémů. Absolvent dovede využívat údajů z praxe a tvůrčím způsobem je zpracovávat. Absolvent umí uskutečňovat původní právní výzkum publikovatelné kvality.

Požadavky

Koncept disertační práce.

Garant

Doc. JUDr. Tomáš Dvořák, Ph.D.

Vyučující

Prof. JUDr. Miroslav Bělina, CSc.Doc. JUDr. Tomáš Dvořák, Ph.D.Prof. JUDr. Jan Hurdík, DrSc.Prof. JUDr. Jan Kříž, CSc.Doc. JUDr. Jan Pauly, CSc.Doc. JUDr. Jarmila Pavlátová, CSc.Prof. JUDr. Přemysl Raban, CSc.