Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Teze disertační práce (KPO / DTD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPO / DTD - Teze disertační práce, Fakulta právnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Stanoveno individuálně po dohodě se školitelem. Student se věnuje vlastní vědecké práci a konzultacím se školitelem směřujícím k sepsání disertační práce a jejích tezí.

Získané způsobilosti

Znalosti absolventa:Absolvent prokazuje širokou, hlubokou a systematickou znalost metod a problémů právní vědecké a výzkumné práce a porozumění etickým aspektům vědecké a výzkumné práce. Absolvent tvůrčím způsobem využívá a rozvíjí právní vyjadřování v písemné i ústní formě.Dovednosti absolventa: Absolvent je schopen samostatně vybírat a řešit zadané či zvolené problémy, získávat informace týkající se zkoumané problematiky, analyzovat a specifikovat je. Je schopen shromažďovat empirická data, systemizovat je a metodologicky správně je zpracovávat. Získaný materiál dovede analyzovat s využitím potřebných teoretických základů, studovat a vyhodnocovat související literaturu, vybírat vhodné teorie, sepsat písemnou zprávu na základě zadané osnovy. Absolvent umí uskutečňovat původní právní výzkum publikovatelné kvality a je schopen obhájit svůj projekt.

Požadavky

Prezentace předloženého návrhu tezí disertační práce o rozsahu minimálně 30 stran a rozprava nad ním na kolokviu.

Garant

Doc. JUDr. Tomáš Dvořák, Ph.D.

Vyučující

Prof. JUDr. Miroslav Bělina, CSc.Doc. JUDr. Tomáš Dvořák, Ph.D.Prof. JUDr. Jan Hurdík, DrSc.Prof. JUDr. Jan Kříž, CSc.Doc. JUDr. Jan Pauly, CSc.Doc. JUDr. Jarmila Pavlátová, CSc.Prof. JUDr. Přemysl Raban, CSc.