Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technika administrativy 1 (KSR / TAD1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSR / TAD1 - Technika administrativy 1, Fakulta právnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět TAD1 podává podrobné informace o práci s textovým editorem MS Word formou cvičení. Důraz je kladen na přesnost a maximální efektivnost v práci s tímto textovým editorem. Získané znalosti a dovednosti mohou studenti uplatnit při zpracování seminárních prací a v závěru studia a vypracování bakalářské (diplomové) práce.

Získané způsobilosti

Studenti si osvojí dovednosti vytvořit dokument, zformátovat jej podle platné české normy (ČSN 01 6910 platné od dubna 2007), pracovat se styly, vytvořit jednoduché i složitější tabulky, upravit dokument podle komentářů zadaných při revizi dokumentu. Získají informace pro úpravu bakalářské (diplomové) práce, dovednost vložit obsah, poznámky pod čarou, informace pro citace použité literatury podle platné české normy (ČSN ISO 690 Dokumentace. Bibliografické citace: obsah, forma, struktura a ČSN ISO 690-2 Bibliografické citace. Část 2: Elektronické dokumenty nebo jejich části).

Literatura

Štiková, Stanislava. Písemná a elektronická komunikace : normalizovaná úprava písemností v MS Word. 2. vyd. Plzeň : Stanislava Štiková, 2003.

Požadavky

Písemný zápočet

Garant

Ing. Stanislava Štiková