Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technika administrativy 2 (KSR / TAD2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSR / TAD2 - Technika administrativy 2, Fakulta právnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět TAD2 doplňuje informace o práci s textovým editorem MS Word (úprava dopisů fyzických osob právnickým osobám, úprava a vyplňování hlavičkových dopisních papírů, hromadná korespondence, vkládání grafických objektů), seznamuje studenty s využitím tabulkového kalkulátoru MS Excel při tvorbě tabulek a grafů, a to formou cvičení. Důraz je kladen na přesnost a maximální efektivnost v práci. Získané znalosti a dovednosti mohou studenti uplatnit při zpracování seminárních prací a v závěru studia při vypracování bakalářské (diplomové) práce.

Získané způsobilosti

Studenti si osvojí dovednosti upravit různé druhy žádostí adresovaných právnickým osobám, vytvořit hlavičkový dopisní papír (včetně záhlaví a zápatí dokumentu) a upravit text dopisu podle platné normy ČSN 01 6910. Využijí textový editor MS Word při práci s hromadnou korespondencí, při vkládání grafických objektů do dokumentu. Tabulkový kalkulátor MS Excel využijí pro tvorbu a formátování tabulek a grafů.

Literatura

Štiková, Stanislava. Písemná a elektronická komunikace : normalizovaná úprava písemností v MS Word. 2. vyd. Plzeň : Stanislava Štiková, 2003.

Požadavky

Vypracování zvoleného tématu na počítači.

Garant

Ing. Stanislava Štiková