Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce - FST (KKS / DBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKS / DBP - Bakalářská práce - FST, Fakulta strojní, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Formou individuálních konzultací a seminářů studenti samostatně zpracovávají pod vedením především vedoucích bakalářských prací náročnější části bakalářského úkolu, podle zvoleného zaměření. Provádějí analýzu stavu řešeného problému, variantní návrhy a jejich hodnocení. Pro zvolenou variantu zpracovávají úvodní projekční a konstrukční návrhy, které pak rozpracovávají v bakalářské práci. Při řešení je přihlíženo k technicko-ekonomickým otázkám řešeného úkolu. V maximální míře je využita počítačová technika.

Získané způsobilosti

Po absolvování tohoto předmětu je student schopen:- samostatně analyzovat a popsat příslušný technický problém- získávat informace týkající se dané problematiky, analyzovat a specifikovat je,- číst a vyhodnocovat související literaturu, vybírat vhodná řešení a aplikovat je,- sepsat technickou zprávu na základě zadaných bodů,- obhájit svůj projekt

Literatura

&. Dle zadání BP. &.

Požadavky

Odevzdání bakalářské práce ve stanoveném termínu v předepsaném rozsahu a úpravě.

Garant

Doc. Ing. Jiří Staněk, CSc.