Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci - FST (KKS / DBS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKS / DBS - Seminář k bakalářské práci - FST, Fakulta strojní, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Formou individuálních konzultací studenti samostatně zpracovávají pod vedením především vedoucích bakalářských prací náročnější části bakalářského úkolu, podle zvoleného zaměření. Provádějí analýzu stavu řešeného problému, variantní návrhy a jejich hodnocení. Pro zvolenou variantu zpracovávají úvodní projekční a konstrukční návrhy, které pak rozpracovávají v bakalářské práci. Při řešení je přihlíženo k technicko-ekonomickým otázkám řešeného úkolu. V maximální míře je využita počítačová technika.

Získané způsobilosti

Studenti po absolvování předmětu jsou schopni:- aplikovat teoretické poznatky ze strojírenského základu a estetiky na konkrétních problémech při návrhu průmyslového výrobku- uvést do souvislosti technické a estetické řešení výrobku- zhodnotit klady i zápory technického a estetického řešení průmyslového výrobku

Literatura

&. Dle zadání BP. &.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:Vypracování zprávy o řešení problematiky s uvedením získaných výsledků. Prezentace a obhajoba dosažených výsledků.

Garant

Doc. Ing. Jiří Staněk, CSc.