Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce z DMT (KKS / DPDM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKS / DPDM - Diplomová práce z DMT, Fakulta strojní, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti řeší zadaný diplomový úkol pod odborným vedením vedoucího diplomové práce a konzultantů s využitím znalostí získaných za celou dobu studia na univerzitě. Témata diplomových prací jsou zadávána v souladu s rozvojem daného oboru.

Získané způsobilosti

Po absolvování tohoto předmětu je student schopen:- samostatně vybírat a řešit zadané či zvolené problémy,- získávat důležité informace týkající se zkoumané problematiky, analyzovat a specifikovat je,- analyzovat získaný materiál s využitím potřebných teoretických základů,- využívat pro řešení problémů specializovaný software- číst a vyhodnocovat související literaturu, vybírat vhodné teorie a aplikovat je,- sepsat technickou zprávu na základě zadaných bodů,- obhájit svůj projekt

Literatura

dle konkrétního zadání.

Požadavky

Odevzdání diplomové práce ve stanoveném termínu v předepsaném rozsahu a úpravě.

Garant

Doc. Ing. Ladislav Němec, CSc.

Vyučující

Ing. Roman Čermák, Ph.D.Doc. Ing. Josef Formánek, Ph.D.Doc. Ing. Petr Heller, CSc.Doc. Ing. Jaromír Horák, CSc.Doc. Ing. Martin Hynek, Ph.D.Ing. Vladislav Kemka, Ph.D.Doc. Ing. Ladislav Němec, CSc.Ing. Zdeněk Raab, Ph.D.Ing. Petr Votápek, Ph.D.