Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Semestrální projekt B (KMM / SPB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMM / SPB - Semestrální projekt B, Fakulta strojní, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student zpracovává pod vedením svého vedoucího bakalářské práce určenou základní část úkolu bakalářské práce. Předmět má formu individuálních konzultací poskytovaných studentovi především vedoucím bakalářské práce.

Získané způsobilosti

Po absolvování tohoto předmětu je student schopen: analyzovat a popsat příslušný technický problém vyhledat, zpracovat a třídit získané informace jasně a zřetelně formulovat technickou myšlenku sestavovat časové harmonogramy událostí vystupovat před odbornou veřejností.

Literatura

Doporučená literatura k semestrálnímu projektu navazuje na doporučenou literaturu bakalářské práce. Její rozsah je nutné dohodnout s vedoucím bakalářské práce. Staněk, Jiří; Němejc, Jiří. Metodika zpracování a úprava diplomových (bakalářských) prací. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, 2005. ISBN 80-7043-363-9.

Požadavky

Odevzdání semestrální práce v předepsaném rozsahu a úpravě, obhájení práce před technickou veřejností.

Garant

Ing. Petr Beneš, Ph.D.

Vyučující

Ing. Petr Beneš, Ph.D.Ing. Václav Kraus, CSc.