Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce (KTO / DP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTO / DP - Diplomová práce, Fakulta strojní, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Řešení problému dle tématu zadání diplomové práce.Diplomová práce:Osnova je uvedena v zadání DP (zásady pro vypracování)Před odevzdáním DP vyplnit prostřednictvím modulu IS ZČU "Studijní agenda" nabídka "Doplnění diplomek". Především je nutné vyplnit anotaci v češtině i angličtině, klíčová slova a další žádané údaje o DPPráci je nutno odevzdat na sekretariátě KTO dle harmonogramu studia nejpozději do 14:00 hod. společně se záznamem diplomové práce na disketě či CD a dalšími požadovanými náležitostmi3 dny před závěrečnou státní zkouškou je možno se na sekretariátě KTO seznámit s hodnocením DPNutné cesty mimo Plzeň ve věci DP je třeba předem sjednat a písemně potvrdit vedoucím práce na předepsaném tiskopisu (jinak nemohou být proplaceny!)

Získané způsobilosti

Po absolvování tohoto předmětu je student schopen: - samostatně vybírat a řešit zadané či zvolené problémy, - získávat důležité informace týkající se zkoumané problematiky, analyzovat a specifikovat je, - analyzovat získaný materiál s využitím potřebných teoretických základů, - využívat pro řešení problémů specializovaný software, - číst a vyhodnocovat související literaturu, vybírat vhodné teorie a aplikovat je, - sepsat technickou zprávu na základě zadaných bodů, - obhájit svůj projekt.

Literatura

dle zadání DP.

Požadavky

Podmínkou udělení zápočtu je:1. Aktivní účast na konzultacích ke zpracování kvalifikační práce.2. Prokázání znalostí potřebných pro zpracování kvalifikační práce.3. Předložení kvalifikační práce vedoucímu práce v požadovaném stupni zpracování.

Garant

Prof. Ing. Karel Jandečka, CSc.

Vyučující

Prof. Ing. Karel Jandečka, CSc.