Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Předdiplomní projekt (KTO / PDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTO / PDP - Předdiplomní projekt, Fakulta strojní, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V rámci KTO/PDP :Postupujte podle pokynů uvedených v zadání DP, informace o metodice zpracování práce a o úpravě DP jsou ve skriptech NĚMEJC, J.: Metodika zpracování a úprava diplomových prací. Plzeň: ZČU 2000Především je nutné si připravit anotaci v češtině i v angličtině, klíčová slova a další žádané údaje o DPNezbytné cesty mimo Plzeň ve věci DP je třeba si předem sjednat a nechat písemně potvrdit vedoucím práce na předepsaném tiskopisu (jinak nemohou být proplaceny!)

Získané způsobilosti

Po absolvování tohoto předmětu je student schopen: teoreticky zdůvodnit navrhovaná řešení provést příslušná experimentální měření diagnostikovat podstatu problému provést technicko ekonomické zhodnocení přínosu navrhovaného řešení využívat výpočetní techniku se specializovaným softwarem obhájit svoji práci před odbornou komisí

Literatura

dle zadání DP.

Požadavky

Podmínkou udělení zápočtu je:1. Aktivní účast na konzultacích ke zpracování kvalifikační práce.2. Prokázání znalostí potřebných pro zpracování kvalifikační práce.3. Předložení kvalifikační práce vedoucímu práce v požadovaném stupni zpracování.

Garant

Prof. Ing. Karel Jandečka, CSc.

Vyučující

Prof. Ing. Karel Jandečka, CSc.