Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Semestrální projekt M (KTO / SPM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTO / SPM - Semestrální projekt M, Fakulta strojní, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

učitelem tohoto předmětu je konzultant diplomové práce (učitel KTO), se kterým sjednejte konzultace (zpravidla 1 x týdně cca 1 hodina). Konzultace se uskutečňují podle dohody na pracovišti konzultanta.Pro práci na semestrálním projektu je určena vedoucím katedry místnost UL 207 a to každý pátek v době 5. - 8. vyučovací hodiny. Nutné je pracovat podle osnovy, uvedené v zadání.Doporučuje se neprodleně navázat kontakt s konzultantem DP z pracoviště na kterém bude realizována předdiplomní praxe a předat mu dopis od vedoucího katedry (případné problémy projednat s vedoucím diplomové práce)˘ v závěru řešení semestrálního projektu (asi 2 týdny před koncem ZS) budou dosažené výsledky prezentovány na společném setkání diplomantů se zástupci katedry (k prezenta-ci lze využít i dataprojektor). Termín bude upřesněn vývěskou na nástěnce KTO.po ukončení odevzdat písemnou zprávu konzultantovi (vedoucímu úkolu), který do týdne oznámí výsledek hodnocení - pokud je kladný, zapíše zápočet do indexu (před začátkem předdiplomní praxe)

Získané způsobilosti

Po absolvování tohoto předmětu je student schopen: analyzovat a popsat příslušný technický problém vyhledat, zpracovat a třídit získané informace jasně a zřetelně formulovat technickou myšlenku sestavovat časové harmonogramy událostí vystupovat před odbornou veřejností

Požadavky

odevzdat písemnou zprávu konzultantovi (vedoucímu úkolu), který do týdne oznámí výsledek hodnocení - pokud je kladný, zapíše zápočet do indexu (před začátkem předdiplomní praxe)Odevzdání semestrálního projektu dle individuálního zadáníLiteratura - Dle zadání semestrálního projektu a doporučení konzultanta DP (BP) práce

Garant

Doc. Ing. Helena Zídková, Ph.D.

Vyučující

Doc. Ing. Jiří Česánek, Ph.D.Ing. Jaroslava FulemováIng. Jan Hnátík, Ph.D.Ing. Zdeněk Janda, Ph.D.Prof. Ing. Karel Jandečka, CSc.Ing. Jan KučeraIng. Miroslav Zetek, Ph.D.Ing. Ivana ZetkováDoc. Ing. Helena Zídková, Ph.D.