Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základní letní kurs (KTS / ZLK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / ZLK - Základní letní kurs, Fakulta strojní, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

ZLK je určen pro studenty všech fakult a ročníků,začátečníky i pokročilé, kteří se chtějí naučit základní dovednosti a znalosti v oblasti vybraných sportů a pobytu v přírodě.

Získané způsobilosti

Po ukončení kurzu je student schopen:- zvládnout základní praktické prvky vybraných sportů- orientovat se v pravidlech vybraných sportů- dodržet bezpečnost a předvídat možné rizikové faktory a možnosti úrazu- transferu pohybu u jednotlivých sportů do druhého sportu - zvládnout pravidla chování v přírodě a soužití a spolupráci v kolektivu

Literatura

Dle sportů probíhajících na kurzu.

Požadavky

Aktivní přístup ve výuce a splnění programu kurzu. Praktický výcvik probíhá ve skupinách podle didakticko metodické řady jednotlivých sportů pod vedením instruktora.Teoretické poznatky jsou předávány formou přednášek.Kontrola dovedností probíhá pomocí rozboru nebo videozáznamu jednotlivých studentů.

Garant

Mgr. Pavel Červenka

Vyučující

Mgr. Jaroslav Kovařík