Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základní zimní kurz (KTS / ZZK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / ZZK - Základní zimní kurz, Fakulta strojní, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

ZZK je určen pro studenty všech fakult a ročníků,začátečníky (Pernink ? Krušné Hory) i pokročilé (Alpy), kteří se chtějí naučit základní dovednosti a znalosti v oblasti sjezdového a běžeckého lyžování, snowboardingu a pobytu na horách.

Získané způsobilosti

Po ukončení kurzu je student schopen:- posoudit terén a rizikové faktory, které mohou nastat,- zvolit způsob jízdy v daném terénu,- přizpůsobit jízdu bezpečnosti.Student - budoucí instruktor je schopen- posoudit terén a rizikové faktory,- přizpůsobit výuku a vedení družstva (začátečníci a pokročilý) těmto potřebám.

Požadavky

Aktivní přístup ve výuce a splnění programu kurzu. V případě absolvování kurzu instruktorů školního lyžování nebo snowboardingu je nutné zvládnou praktické zkoušky (tj. samostatně řešit a vyhodnotit situaci a přizpůsobit dané cvičení prostředí a bezpečnosti) a teoretický test.Praktický výcvik probíhá podle didakticko metodické řady svazu lyžování a snowboardingu.Teoretické poznatky jsou předávány formou přednášek.Kontrola dovedností probíhá pomocí rozboru videozáznamu jednotlivých studentů.

Garant

PaedDr. Vlastimil Mášek

Vyučující

PaedDr. Vlastimil Mášek