Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (KAZ / BPK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / BPK - Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahové zaměření (podle vybraného tématu, uvedené příklady):1. CT angiografie karotid.2. Alternativní frakcionační režimy v léčbě nádorů hlavy a krku.3. Postavení nukleární kardiologie v současné diagnostice ICHS, její možnosti a předpokládaný vývoj v blízké budoucnosti.4. Význam sentinelové uzliny a její zobrazení.5. Historie a současnost ve vzdělání radiologických asistentů.

Získané způsobilosti

Absolvent bude schopen ovládat stránku stylistickou a technickou při tvorbě bakalářské práce, analyzovat úvod, cíl práce, materiál a metodiku, výsledky práce, diskuzi k danému tématu, vymezuje závěr práce s potřebou zdravotnické praxe. Absolvent bude ovládat úpravu literatury včetně uvádění citátů a odborných publikací.

Literatura

Valešová, Monika. Metodický pokyn k tvorbě kvalifikační práce. 1. vyd. V Plzni : Západočeská univerzita, 2012. ISBN 978-80-261-0156-7.

Požadavky

Student po zadání tématu bakalářské práce zpracuje literární citace související se zadáním tématu. Stanoví cíle práce a hypotézy. Vypracuje materiál a metodiku práce, cíle bude zpracovávat a vyhodnocovat. Zpracuje diskusi, stanoví závěry práce včetně výsledku hypotéz. Splní stanovené podmínky konzultací s vedoucím práce. Odevzdá bakalářskou práci.

Garant

Mgr. Andrea Svobodová