Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe 1 (KAZ / ODPO1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / ODPO1 - Odborná praxe 1, Fakulta zdravotnických studií, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Epidemiologie infekčních a neinfekčních onemocnění1. Deskiptivní epidemiologie s demonstracemi příkladů2. Analytická epidemiologie s demonstracemi příkladů3. Intervenční epidemiologie s demonstracemi příkladů4. Prevence, screening s demonstracemi příkladů5. Interpretace epidemiologických studií s demonstracemi příkladůHygiena životního prostředí1. Metody používané při hodnocení zdravotních rizik2. Měření fyzikálních škodlivin ? metody používané při hodnocení zdravotních rizik, veličiny3. vyhodnocení zdravotního rizika na základě podkladů4. vyhodnocení hlukové zátěže ? riziko, limita, opatření5. Práce s legislativou ? zdroje informací, výklad, judikát, rozhodnutí, vyhlášky

Získané způsobilosti

Znalost právních předpisů vztahujících se k dané oblasti a orientace v nich, znalost konkrétních pracovních postupů a techniky využívané při práci v dané organizaci.

Literatura

Aktuální legislativa vztahující se k činnosti epidemiologie.

Požadavky

100% účast, seminární práce,pasivní účast na studentské konferenci, vytvoření portfolia

Garant

MUDr. Josef Klepáč