Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Korekce funkčních systémů 2 (KFE / KOF2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFE / KOF2 - Korekce funkčních systémů 2, Fakulta zdravotnických studií, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Osnova přednášek: 1.Funkční svalový test dle počítačového systému;2.Principy počítačové diagnostiky psychosomatických vztahů; 3.Psychomotorické souvislosti při funkčních poruchách pohybových stereotypů; 4.Psychomotorika a možnosti korekce hybnosti.Cvičení: aplikace teoretických znalostí s počítačovým zpracováním diagnostických map hybného systému. Rozbor příkladů diagnoz funkčních poruch hybného systému z pohledu psychosomatiky.

Získané způsobilosti

Student/ka po absolvování kurzu porozumí základním principům práce s počítačovými grafickými mapami psychosomatického systému systému a na základě počítačové analýzy hybných stereotypů se orientuje ve volbě techniky pro terapeutické řešení funkčních poruch pohybu ve spojení s psychosomatickou analýzou.

Literatura

Končalová. Korekce funkčních systémů. 2005. Končalová, M. Metoda MFK. Olympia, 2009.

Požadavky

Zápočet formou praktického testu - 75%.

Garant

Mgr. Matěj Liška

Vyučující

Mgr. Matěj Liška