Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (KFE / SBPE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFE / SBPE - Seminář k bakalářské práci, Fakulta zdravotnických studií, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Zadání, harmonogram a vedení bakalářských prací2. Typy bakalářských prací3. Formální úprava bakalářské práce (struktura, technické zpracování, úprava textu, stylistika)4. Obsahová stránka bakalářské práce (výběr témat, název práce a kapitol, členění práce, metodika výzkumu, obsahová náplň jednotlivých kapitol)5. Literatura (zdroje, sestavení, způsoby citace)6. Obhajoba bakalářské práce7. Statistické metody zpracování BP

Získané způsobilosti

Student je schopen vybrat vhodné zdroje, porozumět jim, analyzovat je a citovat. Na základě zdrojů umí vytvořit cíl práce a formulovat výzkumné otázky. Student aplikuje znalosti na danou výzkumnou otázku, vyhodnocuje výsledky, analyzuje se, diskutuje o nich a vyvozuje závěry.

Literatura

MEŠKO, D., KATUŠČÁK. D. a kol. Akademická príručka. Martin:Osveta, 2004. ISBN 80-8063-150-6.AJGLOVÁ,J. Manuál k bakalářské práci pro obory všobecná sestra a porodní asistentka. Plzeň:VŠ Plzeň o. p. s., 2006. BRATKOVÁ, E. Metody citování a strukturování bibliografických záznamů podle mezinárodních norem ISO 690 a ISO 690-2 [online]. Praha:Odborná komisepro otázky elektronického zpřístupňování vysokoškolských kvalifikačních prací, 2007. IVANOVÁ, K., JURÍČKOVÁ. L. Písemné práce na vysokých školách se zdravotnickým zaměřením. Olomouc: Univerzita Palackého, 2005. ISBN 80-244-0992-5.PLACHETA, Z. a kol. Pokyny pro vypracování magisterské diplomové práce. Brno: Masarykova Univerzita, 2000. ISBN 80-210-2431-3.Chloupek, J. a kol. Stylistika češtiny. Praha, 1991. FARKAŠOVÁ, D. Výzkum v ošetřovatelství. Martin:Osveta, 2006. ISBN 80-8063-229-4.

Požadavky

Aktivní účast 80%.Seminární práce - zpracování harmonogramu, obsahu BP, stanovení cíle a hypotéz BP, výběr zdrojůAbsolvování dvou konzultací s vedoucím BP

Garant

Mgr. Rita Firýtová

Vyučující

Mgr. Rita FirýtováRNDr. Mgr. Michal Wittner, Ph.D.