Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Terapeutické činnosti a techniky 1 (KFE / TCT1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFE / TCT1 - Terapeutické činnosti a techniky 1, Fakulta zdravotnických studií, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Teoretické seznámení se základními činnostmi a technikamiPracovní polohy v ergoterapiiModelováníTradiční ruční prácePráce s papíremAnalýzy jednotlivých činností

Získané způsobilosti

Student po absolvování předmětu porozumí základním principům využití terapeutických činností a technik v ergoterapii,klasifikuje činnosti,techniky a druhy materiálů,provádí analýzu činnosti a její indikaci v ergoterapeutickém programu.

Literatura

Pfeiffer. Ergoterapie1. Pfeiffer, J. Ergoterapie2. Kol. autorů. Léčba prací (učební text). IDVPZ Brno, 1987. Nové originální ruční práce : nápadité dárky a milé drobnosti pro hezký domov. Praha : IKAR, 2005. ISBN 80-249-0566-3.Šindýlková, Irena. Práce s papírem. V Praze : Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR, 1999. ISBN 80-7105-192-6.

Požadavky

80% účast na přednáškách, vypracování knihy kreativních technik a panelu nástrojů.Vypracování analýzy činnosti.Zpracování seminární práce

Garant

Mgr. Ilona Zahradnická

Vyučující

Mgr. Eva DvořákováPhDr. Michaela Šrytrová