Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Terapeutické činnosti a techniky 4 (KFE / TCT4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFE / TCT4 - Terapeutické činnosti a techniky 4, Fakulta zdravotnických studií, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Významná role terapeutických činností a technik u jednotlivých druhů neurologických onemocněníVýznamná role ergoterapeuta při pořádání akcí pro postiženéProblematika roztroušené sklerozydětské mozkové obrnyperiferních parézparkinsonova syndromurevmatoidních artritid

Získané způsobilosti

Student po absolvování předmětu porozumí významu společenského soužití postižených,je schopen navrhnout a pořádat volnočasové aktivity,doporučit organizace zabývající se touto problematikou.Dále je schopen navrhnout vhodné terapeutické činnosti a techniky stejně tak jako doporučit kompenzační pomůcky u klientů s neurologickým onemocněním.

Literatura

Ergonomie. Pfeiffer, J. Ergoterapie1. Pfeiffer, J. Ergoterapie2. Neumann, S. Hry a činnosti pro vývoj dítěte s postižením. Votava, J. Ucelená rehabilitace osob se zdravotním postižením. Karolinum, 2003.

Požadavky

80% účast na přednáškách.Účast na semináři 100%, písemný test 75%.Ústní zkouška.

Garant

Mgr. Ilona Zahradnická

Vyučující

PhDr. Michaela Šrytrová