Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obhajoba bakalářské práce (KOS / OBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KOS / OBP - Obhajoba bakalářské práce, Fakulta zdravotnických studií, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět si zapisuje student, který chce v příslušném akademickém roce ukončit studium v oboru Všeobecná sestra a Porodní asistentka. Při přípravě na obhajobu vychází student z odborných posudků bakalářské práce vypracovaných oponentem a vedoucím práce. Úkolem studenta je vyjádřit se ke všem připomínkám a podat doplňující vysvětlení k problematice práce. Způsob obhajoby konzultuje student s vedoucím práce. Vlastní obhajoba trvá 20 - 30 minut a sestává se z představení bakalářské práce, doplňujících dotazů a zhodnocení práce příslušnou komisí. Obhajobu lze uskutečnit pouze tehdy, splnil-li student všechny podmínky stanovené Studijním a zkušebním řádem ZČU v Plzni.

Získané způsobilosti

Po absolvování tohoto předmětu je student způsobilý prezentovat výsledky své samostatné výzkumné práce před odbornou komisí, obhájit svůj projekt a volbu metod vědecké práce a současně kriticky zhodnotit dosažené výsledky.

Literatura

AJGLOVÁ,J. Manuál k bakalářské práci pro obory všobecná sestra a porodní asistentka. Plzeň:VŠ Plzeň o. p. s., 2006.

Požadavky

prezentace obhajoby bakalářské prácehodnocení kvality zpracování: přístup studenta, systematičnost odvedené práce, samostatnost, zpracování dílčích úkolů, schopnost sebehodnocení, formulace správných závěrů a zjištění.

Garant

Mgr. Lucie Kašová