Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci 2 (KOS / SBPS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KOS / SBPS2 - Seminář k bakalářské práci 2, Fakulta zdravotnických studií, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahové zaměření 2. bloku:5. Výběr vhodné metodiky s ohledem na téma bakalářské práce6. Pilotáž7. Práce se získanými daty, možnosti zpracování, grafy, tabulky8. Formální úprava bakalářské práce9. Práce konkrétními tématy bakalářských prací, vyvozování závěrů, diskuze10. Obhajoba bakalářské práceStudenti mají sebraná data, pracují na definitivní podobě bakalářské práce, připravují se i na vlastní obhajobu, stěžejní je formální úprava bakalářské práce, citace, úvod,diskuze, závěr práce s přihlédnutím na výstup bakalářské práce pro ošetřovatelskou praxi.Výstupem (zápočet) je grafické zpracování části dat a jeho prezentace (výzkum).Výstupem (zápočet) je přesné zařazení a číslování kapitol (historicko srovnávací, ošetřovatelská péče).V zimním semestru 3. ročníku - Výzkum v ošetřovatelství - již práce s konkrétními tématy.

Získané způsobilosti

Student pracuje s členěním bakalářské práce, s literaturou a citacemi z ní, pracuje a umí použít vhodné grafy a tabulky, pracuje s diskuzí a závěrem práce, definuje klíčová slova, vhodně používá a pracuje s přílohami.

Literatura

Hendl, Jan. Kvalitativní výzkum : základní teorie, metody a aplikace. 2., aktualiz. vyd. Praha : Portál, 2008. ISBN 978-80-7367-485-4.Bártlová, S., Sadílek, P., Tóthová. V. Výzkum a ošetřovatelství. Kutnohorská, Jana. Výzkum v ošetřovatelství. 1. vyd. Praha : Grada, 2009. ISBN 978-80-247-2713-4.Zvárová, Jana. Základy statistiky pro biomedicínské obory. Praha : Karolinum, 2002. ISBN 80-7184-786-0.Michalík, Petr; Roub, Zdeněk,; Vrbík, Václav. Zpracování diplomové a bakalářské práce na počítači. 3. vyd. V Plzni : Západočeská univerzita, 2009. ISBN 978-80-7043-828-2.MANUÁL K BAKALÁŘSKÉ PRÁCI PRO NELÉKAŘSKÉ OBORY FZS v platném a aktualizovaném znění.

Požadavky

80% účastseminární prácecvičná prezentace obhajoby bakalářské práce

Garant

Mgr. Miroslava Langmajerová

Vyučující

PhDr. Mgr. Jiří Frei, Ph.D.PhDr. Kristina Janoušková