Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (KTB / BP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTB / BP - Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Podle vybraného tématu:Aplikace počítačových technologií v laboratoři.Digitalizace cytologických vyšetření.Skrytá obrazová informace cytologických vyšetření.Molekulárně biologická detekce krvácivých chorob.Elektroforéza při detekci genové exprese.Cytochemie srovnávací.Změny hladin protilátek při konkrétním parazitárním onemocnění.Izolace krevních buněk pro elektronovou mikroskopii.Nukleolární test při konkrétní fyziologické změně.Analýza nukleotidových sekvencí v soudně-lékařské problematice.Standardy pro vnitřní kontrolu kvality vzorku.Využití informací z internetu o laboratorních vyšetřovacích metod.Interpretace koagulačních vyšetření pomocí PC.Rytmické změny migrace leukocytů.Ovlivnění fagocytární aktivity vybranými medikamenty.Vybrané aspekty laboratorní diagnostiky CML.Fyziologické změny v hematologii.Vliv modelových farmak na krvetvorbu.Stanovení programové buněčné smrti po terapeutickém ovlivnění.Stanovení hladin selenu a mentální výkon.Biochemické vyšetřování poruch funkce ledvin.Stanovení transferáz a jejich fyziologický význam.Stanovení cholesterolu a jeho vztah k výživě.Stanovení hladiny alkoholu v krvi.Stanovení léků tenkovrstevnou chromatografií.

Získané způsobilosti

Absolvent zpracovává v laboratorních podmínkách téma bakalářské práce pod dozorem školitele. Student si prohlubuje své nabyté teoretické znalosti a praktické zkušenosti.

Literatura

BRATKOVÁ, E. Metody citování a strukturování bibliografických záznamů podle mezinárodních norem ISO 690 a ISO 690-2 [online]. Praha:Odborná komisepro otázky elektronického zpřístupňování vysokoškolských kvalifikačních prací, 2007. Hanousek Jan; Charamza, Pavel. Moderní metody zpracování dat: matematická statistika pro každého. IVANOVÁ, K., JURIČKOVÁ, L. Písemné práce na vysokých školách se zdravotnickým zaměřením. Pravidla českého pravopisu.

Požadavky

Absolvent využije všech znalostí z teoretických předmětů a předmětů praktické výuky včetně absolvovaných odborných praxí.

Garant

MUDr. Lada Pavlíková