Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina B4 (UJP / AB4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UJP / AB4 - Angličtina B4, Ústav jazykové přípravy, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Course information. Language. State & action verbs. Present tenses.2. Culture. Question forms.3. Subject & object questions. Making recommendations.4. Writing a report.5. Life stories, relationships. Past tenses.6. Legends. Modifiers. Prepositions. Generalizing and giving examples.7. Used to, would.8. Writing a narrative.9. Future forms.10. Weather. The zero and first conditionals.11. Requests and offers. Writing a formal letter.12. Credit test.13. Credit test evaluation. Course evaluation.Studenti předmětu AB4 mají k dispozici e-learningový program AA. Přístup je přes moodle.zcu.cz.

Získané způsobilosti

Student umí:- vystihnout hlavní smysl sdělení poslechových nahrávek v rámci známých témat- vyhledat relevantní fakta a informace v krátkých, jednoduchých textech, např. v krátkých novinových článcích- porozumět jednoduchým zprávám, popisům událostí, ději jasně strukturového příběhu, odhadnout smysl jednotlivých slov z kontextu- vyjádřit a zeptat se na názory, postoje a pocity, jednoduše popsat některé děje, vyjádřit přání a zdůvodnit záměry a plány- jednat v situacích, které mohou nastat při cestování (problémy v hotelu, nakupování v zahraničí) a vyjádřit se a reagovat v momentech jako jsou překvapení, radost, smutek, zájem a nezájem- napsat jednoduchý, plynulý text a vyjádřit v něm postoje a názory

Literatura

CLANDFIELD, L., BENNE, R. R. Global: Intermediate coursebook. Oxford, 2011. ISBN 978-0-230-03300-9.CLANDFIELD, L., BENNE, R. R. Global: Intermediate workbook. Oxford, 2011. ISBN 978-0-230-42936-9.Holubová Radmila, Strnadová Lucie. on-line e-learning course AA (A4).

Požadavky

Aktivní účast, průběžné plnění zadaných úkolů, 2 písemné práce, průběžný test na 70% a závěrečný test na 75%,

Garant

Mgr. Svatava Heinlová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Věra BublíkováMgr. Libuše DubováMgr. Jana HoláMgr. Radmila HolubováMgr. Hana KuklíkováPhDr. Hana MaurováMgr. Stanislav RychtaříkIng. Roman RychteraMgr. Kateřina SachrováIng. Milada StočkováMgr. Dagmar Vokrová