Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglická konverzace pro pokročilé (UJP / AC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UJP / AC - Anglická konverzace pro pokročilé, Ústav jazykové přípravy, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Introduction to the course; Discuss speaking experience; Speaking about weather and seasons.Describing nature; How to do things.Agreeing and disagreeing; Island survival activity.Discussion on controversial issue: Gay marriage and parenting; How to do things.Great Czechs; Politeness and rudeness.Discussion on controversial issue; Family tree (relatives).Relationships and marriage: roles and expectations; How to do things.Driving; Using a map; Describing locations in the country.Describing houses and flats; Quick topics.Czech education system; University departments; How to do things.Discussion on controversial issue.Czech system of government; Discussing books and films.Oral final test.

Získané způsobilosti

Student umí:plynule a přesně se vyjadřovat k probraným témtůmpoužívat rozsáhlou slovní zásobu a frazeologiizapojovat se s větší samozřejmostí do diskuse a umí argumentovat na pokročilé úrovni

Literatura

Wallwork, Adrian. Discussions A-Z : a resource book of speaking activities : advanced. Cambridge : Cambridge University Press, 1997. ISBN 0-521-55979-0.PORTER, Gillian. Role Play. Oxford University Press, 1991.

Požadavky

Ativní účast na min. 70% konverzačních aktivitách.Vypracování zadaných úkolů. Průběžný testZávěrečný pohovor.

Garant

Natalie Bergman, M.A.

Vyučující

Natalie Bergman, M.A.Joan Deforeest, M.A.Richard Irons, B. A.John Taylor, Ph.D.Peter Joel Watson