Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk pro Fakultu strojní 6 (UJP / AST6)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UJP / AST6 - Anglický jazyk pro Fakultu strojní 6, Ústav jazykové přípravy, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Describe a graph2. Describing safety precautions3. Discussing regulations and standards4. Writing an accident report5. Writing a letter of complaint6. Describing faults7. Writing essays8. Presentation skillsStudenti předmětu AST6 mají k dispozici e-learningový program AST6. Přístup je přes moodle.zcu.cz

Získané způsobilosti

Student umí:- popsat graf,- napsat abstrakt a krátkou esej,- připravit si a přednést prezentaci,- popsat bezpečností preventivní opatření a vysvětlit jejich plnění,- diskutovat o předpisech a normách,- napsat hlášení o nehodě,- napsat stížnost,- po telefonu popsat poruchu.

Literatura

Čepičková, J. English for Mechanical Engineers 6. Ibbotson, M. Cambridge English for Engineering. Cambridge, 2008. Murphy, Raymond. English grammar in use : with answers : a self-study reference and practice book for intermediate students of English. 3rd ed. Cambridge : Cambridge University Press, 2004. ISBN 0-521-53289-2.Glendinning, E. H., Glendining, N. Oxford English for Electrical and Mechanical Engineering. Oxford, 1994.

Požadavky

Student musí splnit závěrečný test na 75%, odevzdat dvě seminární práce a splnit všechny zadané úkoly v termínu daném vyučujícím. Účast na seminářích je povinná.Zkouška: ústní zkouška formou prezentace. Student si připraví prezentaci na téma z oblasti vlastního studijního oboru.

Garant

Mgr. Jana Čepičková

Vyučující

Mgr. Jana ČepičkováMgr. Jana KrtilováMgr. Jitka Ramadanová, Ph.D.Ing. Roman Rychtera