Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro techniky 3 (UJP / AT3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UJP / AT3 - Angličtina pro techniky 3, Ústav jazykové přípravy, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Unit 1, Computer Users2. Unit 1, Computer Users3. Unit 2, Computer Architecture4. Unit 2, Computer Architecture5. Unit 3, Computer Applications6. Unit 3, Computer Applications7. Unit 4, Peripherals8. Unit 4, Peripherals9. Unit 5, Interview: Former Student10. Unit 6, Operating Systems11. Unit 6, Operating systems12. Final test13. Evaluation, test analysis, credits

Získané způsobilosti

Student umí:- hovořit o minulých dějích a ptát se na ně- popsat základní činnosti spojené s prací na počítači- správně pojmenovat počítačové komponenty a vyjádřit jejich funkci- popsat použití počítačů v různých oborech lidské činnosti- popsat běžné počítačové procesy s použitím trpného rodu- správně pojmenovat různá přídavná zařízení - porovnat různá počítačová zařízení a procesy

Literatura

Glendinning, Eric H.; McEwan, John. Oxford English for information technology. 2nd ed. Oxford : University Press, 2006. ISBN 0-19-457492-X.Murphy, Raymond. English grammar in use : with answers : a self-study reference and practice book for intermediate students of English. 3rd ed. Cambridge : Cambridge University Press, 2004. ISBN 0-521-53289-2.

Požadavky

Student musí splnit závěrečný test na 75%, odevzdat dvě seminární práce a splnit všechny zadané úkoly v termínu daném vyučujícím. Účast na seminářích je povinná.

Garant

Mgr. Jitka Hamarová

Vyučující

Mgr. Jitka HamarováMgr. Jana KrtilováPhDr. Hana MaurováIng. Roman Rychtera